Woods og McIlroy i køllekamp om 57 millioner
Det er mere end en håndfuld dollar, der står på højkant i golfduellen mellem Tiger Woods og Rory McIlroy.

Efter lørdagens runde i golfsæsonens sidste FedEx-turnering ligger flere spillere til at kunne nappe både turneringssejren samt ikke mindst en bonus på hele 10 millioner dollar for at have være bedst set over hele året.

Inden søndagens sidste 18 huller ligger amerikaneren Brandt Snedeker i spidsen for Tour Championship i Atlanta i Georgia. Holder han positionen vinder han bonuspræmien, der svarer til 57 millioner kroner.

Men det bliver svært for den 31-årige, der har vundet tre turneringer i karrieren.

Verdens i øjeblikket bedste spiller, nordireren Rory McIlroy, har alene siden august hentet tre sejre og ligger tre slag fra førstepladsen, mens legenden Tiger Woods er fire slag efter Snedeker.

Alle tre er garanteret den enorme bonus, hvis de vinder turneringen i Atlanta.

- Jeg var også tre slag bagefter på sidstedagen af Deutsche Open i Boston, men vandt. Så jeg må bare gøre det samme her. Det bliver helt sikkert en af de mest spændende søndage i år, siger Rory McIlroy, ifølge The Guardian.

Og her tænker han ikke kun på golf. Hans danske tenniskæreste Caroline Wozniacki har i Seoul i Sydkorea mulighed for at vinde sin første titel i år. Kampen starter klokken fem dansk tid søndag morgen. Men der er mere i vente for den sportsglade golfspiller.

Men McIlroy og Wozniacki hepper på hinanden på tværs af kloden, så er afstanden nok en fordel for husfreden, når de begge senere søndag sætter sig foran fjernsynsskærmen for at se en af de store klassikere i engelsk fodbold.

Her tørner Caroline Wozniackis favorithold Liverpool sammen med Rory McIlroys favorithold Manchester United.

/ritzau/