Vraget Wiland: Jeg var klar til Molde-kamp
Målmanden Johan Wiland siger, at han var helt klar til at spille torsdagens Europa League-kamp mod Molde.

Målmandskampen er mere åben i FC København, end den har været længe.

For den normale førstemålmand Johan Wiland siger nu, at han var helt klar til at spille torsdagens Europa League-kamp mod Molde, men det var reserven Kim Christensen, der fik lov at stå på mål.

- Jeg var klar til at spille, men det er træneren, der bestemmer, hvem der spiller, og denne gang tog han Kim. Jeg fik ikke nogen forklaring, og det er heller ikke nødvendigt.

- Sådan er det indimellem i fodbold. Nogle gange sker der ting, som du ikke selv er herre over, siger Wiland til tipsbladet.dk.

Wiland har været ude med en lårskade og stod heller ikke i lørdagens 2-1-sejr over FC Nordsjælland. Wiland meldte sig allerede klar onsdag aften, men FCK-træner Ariël Jacobs holdt alligevel fast i Kim Christensen.

- Det kan skifte hurtigt, og selvfølgelig er jeg skuffet over, at jeg ikke spillede kampen. Det er alle, der sidder på bænken. Men jeg er ikke skuffet over andre end mig selv.

- Jeg spillede ikke, og så må det være, fordi jeg ikke er den bedste, siger den 31-årige svenske landsholdskeeper.

Kim Christensen har stået i skyggen af Wiland i de seneste to år, men nu er det pludselig helt åbent, hvem der skal stå på søndag, når FCK møder Silkeborg i Parken.

- Det vil og kan jeg ikke spekulere i. Der har været træning i dag, der er træning i morgen, og så kommer kampen allerede dagen efter.

- Der er meget kort tid mellem kampene lige nu, og det er ikke til at sige ud fra træningerne, hvad der kommer til at ske. Men selvfølgelig håber jeg, at det er mig, der spiller, siger Wiland.

FCK vandt i øvrigt 2-1 over Molde.

/ritzau/