Voice-dommer: Jeg så også Matador

Lene Nystrøm valgte at se Matador frem for det nye TV 2-program, hvor hun er dommer. Det samme gjorde godt en million andre danskere.
Lene Nystrøm er bedst kendt for sin tid som forsanger for bandet Aqua. Nu er hun dommer i TV2's nye talentsatsning, 'Voice - Danmarks Største Stemme'. Men hun gider ikke selv se programmet.
Lene Nystrøm er bedst kendt for sin tid som forsanger for bandet Aqua. Nu er hun dommer i TV2's nye talentsatsning, 'Voice - Danmarks Største Stemme'. Men hun gider ikke selv se programmet. Foto: Simon Wedege Petersen/ GNU Free Documentation License/wikimedia

Voice-dommer Lene Nystøm valgte selv at slå over på DR og følge den gamle traver, Matador, frem for det nye TV 2-program, 'Voice - Danmarks Største Stemme'. Det skriver Ekstra Bladet.

'Aqua-Lene' følger således mange andre danskere, der også valgte traditionelt dansk drama-tv frem for det nye talentprogram. Men det er ikke noget hun skammer sig over.

- Jeg så også 'Matador' i lørdags. Det er nok ikke noget, Gitte Madsen (TV 2's underholdningsdirektør, red.) bliver glad for. Men jeg gad ikke se 'Voice'. Det har jeg nok at gøre med i hverdagen, siger en storgrinende Lene Nystrøm til Ekstra Bladet.

Men seerflugten, som Lene Nystrøm bidrager til, får nu konsekvenser på TV 2. Programmet har fået skiftet sendetid for ikke at skulle konkurrere med 'Matador'.

- Det er meget fornuftigt. Vi dommere går ikke så meget op i seertal. Vi gør, hvad vi skal, og mere kan vi ikke gøre. Men TV 2 ser naturligvis anderledes på det, fortæller hun til avisen.

Godt en million danskere fulgte i lørdags med i syvende genudsendelse af DR-klassikeren 'Matador'.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.