Vild med dans-vært bliver vækket af fremmed
Kønne Christiane må slide (og sulte lidt) for sin flotte figur. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2
Christiane Schaumburg-Müller har hyret en personlig træner, der får hende op af sengen og hen til fitnesscentret om morgenen.

En veltrænet krop er intet, man kommer sovende til. Derfor bliver Christiane Schaumburg-Müller regelmæssigt vækket af sin personlige træner, som sørger for, at tv-værten er lige så fit som deltagerne i Vild med dans.

- Jeg er så privilegeret, at jeg har en personlig træner, der vækker mig. Jeg får ikke trænet hver morgen, men når vi kører et hårdt program, træner jeg i fitnesscenter fire timer om ugen, siger Christiane Schaumburg-Müller ifølge BT.

Kvinden, der hiver den smukke tv-vært ud af sengen, er personlig træner Anne Bech, der kan tage æren for en lang række kendissers veldrejede kroppe.

Christiane Schaumburg-Müller nøjes dog ikke med at tilbringe tid i fitnesscentret. Hun holder sig desuden fra pasta, ris, kartofler, brød og sukker. I hvert fald i teorien. I virkeligheden har hun ikke altid nemt ved at modstå usund mad - hun er især glad for ost og bacon.

- Jeg overholder det heller ikke, men sådan burde det være. I stedet for at være på kur, bør man lægge sin livsstil om og spise varieret, siger den kønne stjerne til alive.dk ifølgel BT.

Christiane Schaumburg-Müller kan i aften opleves live på tv, når Vild med dans har prermiere kl. 20 på TV2.

Kilde. BT