Vild med dans-pige: Jeg skal være mere sexet
Louise Spellerberg har planer om at skille sig ud fra mængde på fredag. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2
Den dansende håndboldpige glæder sig til at være lækker og forførende på fredag.

Selv om den smukke håndboldspiller Louise Spellerberg indtil videre har leveret ganske anstændige resultater i Vild med dans, har hun besluttet at skrue op for det frække, når hun og partneren Mads Vad optræder nu på fredag.

- Jeg skal være mere sexet, konstaterer hun.

Parret skal danse jive, og Louise Spellerberg og dansepartneren er allerede gået i gang med træningen.

- Jive er meget mere lir og frækt, samtidig med at det går hurtigt. Det er rigtig grænseoverskridende for mig, at jeg skal danse på egen hånd og vise en anden side af mig selv, som jeg ikke er så vant til at bruge. Jeg bliver så genert, når jeg skal være lidt alene på dansegulvet, siger Louise Spellerberg til Kolding Ugeavis.

Parret kom sikkert videre i konkurrencen i sidste uge, men denne gang vil de to konkurrencemennesker satse stort med en koreografi, der er udfordrende i dobbelt forstand.

- Jive er så sjovt. Men det er også hårdt og svært, for det er en helt anden teknik end vals, lyder vurderingen fra håndboldpigen.

Hendes partner Mads Vad vil have, at hele studiet skal pifte af hende i starten af dansen. Men for at planen kan lykkes, skal Louise Spellerberg komme over sin generthed, forklarer han.

- Louise skal lave nogle lækre og forførende bevægelser. Det er vigtig, at hun får overvundet sin generthed her i starten, for kommer vi langt i konkurrencen, så er der ikke tid til at være genert senere hen.

Mads Vad har for to år siden vundet Vild med dans sammen med tv-vejrpigen Cecilie Hoter. Også denne gang går han efter sejren - ligesom Louise Spellerberg.

- Vi tager en fredag ad gangen, men selvfølgelig er vi også begge top-konkurrence mennesker, så selvfølgelig vil vi vinde, siger den målrettede håndboldpige.

Kilde: BT