Viborgs HK tigger fans om hjælp
Viborgs håndboldkvinder beder fans om hjælp til at købe en bagspiller, der skal hjælpe den skadesramte trup.

Køb en eller flere anparter for 500 kroner stykket. Så kan du hjælpe Viborg HK's håndboldkvinder med at få en ny højre back til klubben.

Skader i den nuværende trup har fået Viborg HK til at tigge sine fans om hjælp, så holdet kan forstærkes med den indtil videre unavngivne spiller.

Direktør Peter Cassøe udtaler i en pressemeddelelse:

- Vores ambition er at nå DM-finalerne og komme i Champions League hovedgruppespillet, men det er en ambition, der har fået et skud for boven med den alvorlige skadessituation, vi befinder os i.

- Selvom vores piger, uanset hvem og hvor mange de er, selvfølgelig vil kæmpe til det yderste for at vinde hver gang, de går på banen, er det hævet over enhver tvivl, at en ekstra bagspiller med internationalt format er hårdt tiltrængt.

Sportschef Susanne Munk Wilbek er allerede i dialog med den pågældende spiller.

Der er ifølge klubben tale em en højre back, der "både kan score mål og forsvare på højeste niveau, og som har international erfaring gennem såvel Champions League som 45 kampe for sit land - herunder deltagelse i to EM-slutrunder".

Inden sæsonen stoppede Grit Jurack på grund af en skulderskade, mens afløseren Amanda Kurtovic er ude minimum hele efteråret med en skulderskade. Profiler som Rikke Skov og Maria Fisker er desuden ramt af skader.

Viborg HK har kastet sig ud i den utraditionelle fremgangsmåde, fordi spillerbudgettet for den igangværende sæson er brugt.

Ifølge klubben har medarbejdere i Viborg HK allerede tegnet 300 af de nødvendige 700 anparter.

Alle anpartshavere modtager per anpart fire billetter og et eksemplar af Viborg HK-bogen "Guld og Grønne Skove".

/ritzau/