Usikre Team Tvis knækker Aalborg til slut
Sidste års toer i Dame Håndbold Ligaens grundspil, Team Tvis, vandt 28-21 over Aalborg DH i sæsonpremieren.

Sigtekornet var endnu ikke indstillet i Dame Håndbold Ligaens sæsonpremiere for stjerner som Ann Grete Nørgaard, men alligevel vandt Team Tvis Holstebro med en flot slutspurt 28-21 over Aalborg DH.

De to foregående opgør mellem holdene i Dame Håndbold Ligaen var endt med storsejre til Team Tvis Holstebro, og dermed var det forventet, at Aalborg DH ville få en ny omgang klø.

Ann Grete Nørgaard indrømmede efter kampen, at Team Tvis var ramt af nerver.

- Jeg tror, vi havde glædet os lidt for meget til denne kamp. Vi har spillet meget bedre i nogle af træningskampene, men nu er vi i gang, siger Ann Grete Nørgaard til TV2 Sport.

Udeholdet kæmpede stærkt og holdt fast i kampens indledning, hvor Team Tvis tilsyneladende ikke helt kunne få spillet til at hænge sammen, som de gerne ville.

De ville en hel masse, men fik ikke det ønskede udbytte, og således måtte hjemmeholdet nøjes med en spinkel pauseføring på 13-11, mens aalborgenserne lurede på en overraskelse.

Sådan fortsatte kampen i starten af anden halvleg, hvor Aalborg DH forsvarede sig godt, men i kampens sidste kvarter var premierenerverne brændt af, og med et par fine og hurtige scoringer trak hjemmeholdet fra på scoringstavlen.

Team Tvis Holstebro tabte sidste sæson bronzekampen til FCM Håndbold i slutspillet, mens Aalborg DH sluttede på syvendepladsen i grundspillet og dermed lige uden for de pladser, der giver adgang til slutspillet.

/ritzau/