Uselvisk FCKer: Det vigtigste er sejrene
Igor Vetokele viste stor uselviskhed, da han stod for den assisterende aflevering til Andreas Cornelius' mål.

FC Københavns 20-årige belgiske angriber Igor Vetokele stod bag den afgørende aflevering, da Andreas Cornelius scorede til slutresultatet 2-1 i Europa League-kampen mod norske Molde.

Den unge angriber kunne også selv have afsluttet i situationen, men valgte uselvisk at servere bolden for sin frie angrebsmakker.

- Fodbold er en holdsport. Det var ikke vigtigt, om det var mig eller ham, der scorede. Det vigtigste er at hjælpe holdet til at vinde kampene, siger Igor Vetokele.

Belgieren kom i august til FC København fra den belgiske klub Cercle Brugge, og den unge hurtigløber er faldet godt til hos de danske vicemestre.

- Jeg kan virkelig godt lide at være her. Alle hjælper med at få mig til at føle mig hjemme her, siger Igor Vetokele, der godt kan mærke, at han er kommet til en topklub.

- Jeg skal forbedre alt. Alt går meget hurtigere. Og man skal også være meget præcis. Jeg skal tænke hurtigere. Og placere mig bedre i forholdet til målet. Og jeg skal arbejde med min sidste berøring.

Angriberen blev skiftet ind med 25 minutter tilbage af opgøret. Og han imponerede med sin store arbejdsvilje.

- Det er min måde at spille på. Jeg giver altid alt, hvad jeg har. Når man kommer ind fra bænken, så er man mere frisk end de andre, og så skal man sørge for at gøre en forskel.

- Mit job er at gøre det så svært som muligt for træneren at sætte holdet, siger han.

FC København har papir på Igor Vetokele frem til sommeren 2016.

/ritzau/