Ung dansk kvinde overværede biograf-massakre
En dansk kvinde var tilstede i den biograf, hvor en ukendt gerningsmand skød og dræbte 14 personer. (modelbillede) Foto: AP Photo/Damian Dovarganes / POLFOTO
Ung dansker skriver til DR, at hvordan hun oplevede blodig Batman-premiere i Colorado, hvor 14 meldes dræbt.

En 18-årig dansk kvinde var ifølge Danmarks Radio til stede, da en gasmaskeklædt massemorder skød vildt omkring sig i en biograf i Aurora Colorado.

Her blev 14 mennesker dræbt og omkring 50 andre såret under gerningsmandens amokløb ved premieren på den nye Batman-film, "The Dark Knight Rises".

Kvinden, Marlene Nygaard, skriver i en e-mail til DR Nyheder:

- Jeg er lige nu i Aurora Colorado, hvor jeg var udvekslingsstudent for et år siden. Jeg skulle i biografen med mine venner for at se midnats-premieren på Batman, beretter hun og fortsætter:

- Under en skudscene i filmen kom der pludselig nogle høje knald fra udgangen ved højre side. Der kom røg derfra, som lugtede og smagte rigtig dårligt. Folk begyndte at rejse sig op, men der var ikke nogen, som skreg.

- Mine venner og jeg rejste os op og gik ned af trappen. Der var blod på trappetrinene. Udgangen var spærret, og vi var alle klistret op af væggen. Lidt efter blev nødudgangen åbnet.

- Da jeg kom udenfor, var biografen omringet af politibiler, ambulancer og brandbiler. Jeg så folk, der løb, og en pige, som var blevet skudt i benet, skriver 18-årige Marlene Nygaard.

via Listen To News