U21-landsholdet er på vagt over for kommende Bayern-kant
Serge Gnabry (til venstre) fejrer sin scoring mod Tjekkiet ved U21-EM sammen med holdkammeraterne Niklas Stark og Max Meyer. Foto: Piotr Nowak/AFP
Niels Frederiksen har udpeget tre tyske nøglespillere. En af dem er målfarlige Serge Gnabry.

Den kommende Bayern München-spiller Serge Gnabry bliver en af de spillere, som det er vigtigt, at det danske U21-landshold får styr på onsdag aften i mødet med Tyskland.

Hurtigløberen Gnabry besidder et bredt arsenal af offensive færdigheder, og i Bundesligaen scorede kantspilleren i sidste sæson 11 gange i 27 kampe for Werder Bremen.

I Tysklands EM-åbningskamp mod Tjekkiet viste han, at han også kan score ved EM.

U21-landstræner Niels Frederiksen udpeger Gnabry som en af tyskernes nøglespillere.

- Jeg er gået igennem det tyske hold med mine spillere, og tre spillere er meget vigtige for deres hold.

- Det er Serge Gnabry, Max Meyer og Maximilian Arnold. Og så kan man altid tilføje deres angriber David Selke, siger Niels Frederiksen.

- Man kan kigge på deres forsvar, hvor de har Niklas Stark fra Hertha Berlin, som også er en meget kvalificeret spiller. De har mange dygtige spillere, men de tre, jeg nævnte først, bliver de vigtigste for Tyskland.

Schalkes Max Meyer ligger centralt på tyskernes offensive midtbane og orkestrerer angrebene. Også han scorede i tyskernes 2-0-sejr over Tjekkiet. Wolfsburgs Maximillian Arnold er holdets anfører.

Danske Christian Nørgaard har en fortid i ungdomsafdelingen hos Hamburger SV. Han har ligesom landstræneren et godt øje til Max Meyer, der formentlig bliver Nørgaards direkte modspiller.

- Max Meyer er en dygtig spiller, og det viste han også ved at score i deres første kamp.

- Han har langt over 100 bundesligakampe i en alder af 21 år, det er meget imponerende. Han er en dygtig, væver spiller, som er rigtig god på bolden, siger Nørgaard.

- Jeg kender flere andre af deres spillere fra min tid i Tyskland. Jeg ved ikke præcis, hvor mange bundesligakampe truppen har spillet tilsammen, men det er rigtig mange. De har bare et rigtigt godt hold, tilføjer danskeren.

/ritzau/