Twilight eks-kærester tvunget til at mødes
De to mødte hinanden under indspilningerne til den første Twilight-film i 2008. Foto: Colourbox
Til trods for deres brud skal Kristen Stewart og Robert Pattinson igen optræde sammen på den røde løber.

Efter Kristen Stewart blev afsløret i at være sin Twilight-kæreste, Robert Pattinson, utro, har hun holdt sig ude af rampelyset.

Men i denne weekend måtte skuespillerinden klemme ballerne sammen, da hun skulle deltage i Torontos filmfestival for at promovere sin kommende film "On The Road".

- Jeg var lidt nervøs. Ærlig talt, håbede jeg bare, at jeg ikke ville gå i sort, fortæller skuespillerinden til The Hollywood Reporter.

Siden hun i juli blev fotograferet midt i et kys med instruktøren fra "Snow White and the Huntsman", Rupert Sanders, har Stewart undgået al direkte kontakt med pressen.

Imens har Robert Pattinson deltaget i talrige arrangementer og interviews, men har ikke ønsket at tale om sin utro ekskæreste.

De to mødte hinanden under indspilningerne til den første Twilight-film i 2008, men siden bruddet har Stewart gjort alt for at undgå sin ekskæreste, skriver The Hollywood Reporter.

Til november kan de to dog ikke undgå hinanden længere. Der skal de nemlig ud og promovere den sidste film i Twilight-sagaen "Breaking dawn - part 2".

Kristen Stewart er dog sikker på, at det grimme brud ikke vil få indflydelse på deres samarbejde om Twilight-filmen.

- Det skal nok gå, vi har det fint, siger skuespillerinden på Toronto Film Festival.