Tv-vært: Min alder kostede mig jobbet
49-årige Line Baun Danielsen mener, at tv-branchen kun vil have unge kvinder. Foto: Steen Evald/TV 2
Tidligere tv-vært Line Baun-Danielsen har startet en ny karriere, efter hun fra tre år siden fik sparket af TV 2.

I mere end tyve år var hun et populært ansigt på danskernes tv-skærme, men for tre år siden fik studievært Line Baun Danielsen pludselig fyresedlen af TV 2.

"Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke har været en udfordring at skulle 'begynde forfra', at skulle definere sig selv på ny efter at være stoppet på tv," forklarer den nu 49-årige Baun Danielsen til B.T.

Hun har i dag i stedet for livet foran kameraet kastet sig ud i en karriere som iværksætter med virksomheden Ready-Set-Grow.biz. Og i hendes nye branche oplever Line Baun Danielsen sin alder som et plus.

"Der må snart være nogen, der kigger tv- og reklamebranchen i øjnene og siger, at der er andre målgrupper end de 15- til 31-årige," lyder det i dag fra den tidligere skærmtrold om en del af begrundelsen for at fyre hende i sin tid.

"Det var ikke noget, jeg fik en krise over. Men som jeg har været ude at sige før, så er alder en kvalitet for mænd, og for kvinder er det et problem," understreger hun.

"Selvfølgelig er det ikke i orden at kigge på og bedømme menneskers alder i stedet for at se på, hvem de er, hvad de kan bidrage med, og hvad de kan," siger hun.

Kilde: B.T.