Tv-baronesse vil ikke være en skrap tante
Caroline Fleming og de andre dommere følger med i model-pigernes liv ved siden af programmet. Foto: Scanpix, Teitur Jonasson
Caroline Fleming glæder sig til at vise sin nye stil frem i aftenens første afsnit af fortsættelsen på 'Topmodel'.

Caroline Fleming har haft svært ved at finde en passende grimasse til rollen som den 'skrappe tante' i Danmarks Topmodel-serie.

Men nu er det slut for den danske tv-baronesse, som i aften er klar på catwalken i et spritnyt tv-studie i København. For tredje gang er den lyshårede skønhed vært på programmet på Kanal 4, men får nu lov til at skifte stil, skriver Billed Bladet.

- Vi har fået et nyt produktionsselskab, og da vi holdt det første møde, blev jeg spurgt, hvad jeg kunne tænke mig af sæson 3. Mit svar var: "Bare jeg ikke behøver være så hård!", siger hun ifølge Billed Bladet.

Så i år får hun lov til at spille sig selv. Og hendes meddommere er enige i, at den sure tante slet ikke passer til baronessen.

- Caroline er enormt omsorgsfuld. Hun sørger altid for os. (...) Det er fedt, at hun nu må skinne igennem som det menneske, hun i virkeligheden er, siger Oliver Bjerrehus, der også sidder i dommerpanelet.

I programmet, hvor 20 forventningsfulde piger skal konkurrere om at blive 'Danmarks næste Topmodel', glæder baronessen sig til at tage sig mere af pigerne og være en slags mor for dem.

Første nye afsnit bliver sendt i aften på Kanal 4.

Kilde: Billed Bladet