TV 2-vært: Jeg fortryder min anklage
Thomas Kristensens temperament løb af med ham, da han kommenterede nederlaget til Serbien. Foto: Per Arnesen / POLFOTO
TV 2-kommentator fortryder, at han anklagede dommerne for svindel, da Danmark tirsdag aften tabte til Serbien.

Frustrationen over dommerpræstationen i Danmarks nederlag til Serbien, fik i de døende minutter af kampen TV 2's håndboldkommentator Thomas Kristensen til at hvæse, "det er svindel, det her!"

Omkring 12 timer senere synes Thomas Kristensen stadigvæk, at dommerne snød det danske mandskab groft, men han fortryder nu, at han anklagede dem for svindel.

"Hvis jeg kunne bruge et andet ordvalg end svindel i dag, så ville jeg gøre det. Men jeg er også kun et menneske, og jeg sagde det, imens det kogte," siger Thomas Kristensen til sporten.dk.

Kristensens harme skyldtes, at Danmark fik flere udvisninger og kendelser imod sig, mens serberne ikke blev idømt et eneste strafminut.

"Hvis man ser kampen igen og kigger på, hvad der sker omkring Rene Toft Hansen, så er det helt vanvittigt, hvad de får lov til at gøre ved ham. Serbien fik ikke en udvisning i anden halvleg, og de spillede i hvert fald mindst lige så hårdt som Danmark," siger Thomas Kristensen.

At dommerne i Kristensens øjne tilgodeså Serbien, skyldes ifølge kommentatoren, at Serbien er værtsnation. Det plejer nemlig at kaste lidt goodwill af sig.

"Det er set i Slovenien og i Tyskland, og Danmark spillede næsten på hjemmebane i Malmø sidste år, hvor de måske også fik nogle kendelser. Men i går var det et af verdens bedste dommerpar, som går med på den lidt kedelige tendens. Der skete nogle ting i den kamp i går, som ikke er helt okay, og der blev ikke fløjtet fair mod Danmark," siger Thomas Kristensen som næste gang kan opleves, når Danmark møder polen torsdag.

Kilde: sporten.dk