To fængslet for havedrabet
Dommer sender to drabssigtede mænd i fængsel i foreløbig fire uger. De er sigtet for drabet på Lisa Skjærbæk.

Selv om to mænd nægter sig skyldige i drabet på den 35-årige Lisa Skjærbæk, så er de nu sat bag tremmer. En dommer i Lyngby har fredag valgt at varetægtsfængsle mændene efter et grundlovsforhør.

- Begge er blevet fængslet i fire uger frem til den 12. oktober, fortæller efterforskningsleder Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi.

Den 35-årige kvinde blev fundet torsdag eftermiddag i baghaven til herberget Overførstergården på Jægersborg Allé i Gentofte.

Det var politifolk, som fandt kvinden. De var på stedet for at optage en efterlysningsrapport, fordi kvinden var blevet meldt savnet. Da betjentene fandt kvinden havde hun ligget død på stedet i en uges tid.

- Hun er blevet gemt i haven, hvor hun var delvist tildækket med grus, og derfor bliver hun først fundet torsdag, forklarer Henning Svendsen.

Lisa Skjærbæk er ifølge politiet kommet på herberget på grund af misbrugsproblemer. Den videre efterforskning i sagen skal nu afdække hendes og de sigtedes færden mere præcist.

- Vi skal blandt andet finde ud af, hvilke relationer de sigtede har haft til kvinden, fortæller Henning Svendsen.

Mændene blev anholdt i løbet af torsdagen og natten til fredag. Først pågreb politiet en 28-årig mand i Hillerød. Senere blev en 41-årig mand anholdt i Vordingborg.