Team Saxo Bank: Vi angriber videre
Alberto Contador og hans sportsdirektør har fortsat ikke opgivet at vinde Vuelta a Espana.

Heller ikke på løbets kongeetape lykkedes det for Team Saxo Bank-Tinkoff Banks kaptajn Alberto Contador at slippe fri af Vuelta a Espanas førende rytter Joaquim Rodriguez.

Som så mange gange før var den spanske Katusha-rytter i stand til at hægte sig på Contadors baghjul selv på de stejleste stigninger, og til sidst endte Rodriguez endda med at lægge yderligere et par sekunders afstand til Contador.

- Gutterne kører endnu en gang en fantastisk flot etape, og Alberto prøver jo på forbilledlig vis at få skabt det afgørende hul til Rodriguez, men han er stadig meget stærk, konstaterer Saxo Bank-Tinkoff Banks sportsdirektør Bradley McGhee på holdets hjemmeside.

Han lover, at det dansk baserede hold vil fortsætte angrebene, selv om der nu blot er én rigtig bjergetape tilbage, inden løbet slutter på søndag.

- Løbet slutter først i Madrid, og vi fortsætter med at angribe, siger McGhee.

Contador blev nummer fire på mandagens 16. etape. To sekunder efter Rodriguez, der for sin tredjeplads oven i købet blev belønnet med fire bonussekunder, så det samlede forspring er på 28 sekunder.

/ritzau/