Tara Reid: Paparazzierne skubbede mig
Skuespillerinden blev skubbet af fotografer, så de kunne optage en video, hvor hun roder rundt på jorden.

Det er ord mod ord. Men skuespillerinden Tara Reid nægter at finde sig i, at fotografer har lagt en video af hende på nettet, hvor hun ligger og roder rundt nede på jorden, mens hun griner hysterisk.

Paparazzierne fra tmz.com har nemlig ledsaget videoen, der er optaget i St. Tropez i Sydfrankrig, med en tekst, hvor det fremgår, at skuespillerinden skulle have været hønefuld.

Og det vil American Pie-skuespillerinden ikke finde sig i. I 2009 var hun på afvænning for sit alkoholmisbrug, og derfor gør det ondt på hende, når folk tror, hun ikke kan styre det.

Hun påstår, at videoen er blevet klippet, så det ligner, at hun ikke ved, hvad hun foretager sig. I virkeligheden havde hun sammen med en veninde forsøgt at kravle op på en parkeret motorcykel, og fotograferne havde skubbet til dem for at få videoen, siger hun.

- TMZ er løgnere, og de er altid ude efter mig. De skubbede til os, og det var derfor, vi faldt. Kan i ikke se, hvordan vi falder i videoen? Det er et setup!, skriver hun på Twitter.

/ritzau/