Sværvægt: Klitschko forsvarer boksetitel
Tysklands Manuel Charr var ubesejret indtil lørdagens titelkamp mod den ukrainske kæmpe Vitali Klitschko.

Ukraines Vitali Klitschko forsvarede med succes sin WBA-titel i sværvægtsklassen lørdag aften mod tyskeren Manuel Charr. Den 27-årige udfordrer blev stoppet af en øjenskade 56 sekunder før afslutningen på fjerde omgang.

- Jeg er en smule skuffet, fordi jeg havde håbet på at vinde på knockout, og ikke på en teknisk afgørelse, siger Klitschko efter dommeren havde stoppet kampen, der blev afviklet i Moskva.

- Både jeg og Charr ville gerne have fortsat, men det var dommeren og lægens afgørelse, og det kan vi ikke ændre på, forklarer han.

Charr var på forhånd ikke levnet mange chancer for at erobre bæltet i den 41-årige Klitschkos 17. titelkamp i sværvægtsklassen. Ukraineren har nu 45 sejre og to nederlag i sin karriere.

Charr, der er født i Beirut og tidligere kickbokser, gik op i ringen som ubesejret i sine foregående 21 kampe. Han er rangeret som nummer syv i forbundet WBC, men har aldrig tidligere udvekslet slag med en modstander af Klitschkos kaliber.

Charr blev omgående presset i defensiven af sin langt højere og større modstander. Først da der manglede få sekunder af første omgang, fik Charr ramt Klitschko med et par forsigtige stød.

Allerede i anden omgang måtte dommeren tælle over Charr, der blev sendt i kanvassen kort før klokken lød.

Tredje omgang blev tyskerens bedste, da han ramte Klitschko med en serie slag, men også den omgang gik til den forsvarende mester.

Runden efter var det så slut. Et venstrehåndshook over Charrs højre øje sendte blodet silende ned af hans ansigt, og dommeren stoppede omgående dysten til tyskerens store frustration.

/ritzau/AFP