Superkrikke sprinter ind på Vogues forside
Det foretrukne magasin i fashion-verdenen får en galophest som blikfang i sin decemberudgave.

Hun har vundet alle de store galopløb rundt om i verden, og nu kan fuldblodshoppen Black Caviar snart føje "cover girl" til sin lange liste af præstationer.

Hesten vil blive afbildet på modemagasinet Vogues forside i december.

- Hun menes at være det første dyr på forsiden i magasinets mangeårige levetid, skriver news.com.

Hesten får ikke forsiden helt for sig selv. Den skal afbildes med en endnu ikke offentliggjort tobenet topmodel. Billederne er allerede taget, og rygtet vil vide, at også arbejdet foran fotograferne klarede Black Caviar i suveræn stil.

Den australske hest har vundet samtlige af sine 22 galopløb. Senest den havde mulen først over mållinjen var i juni i år, da den vandt det berømte Diamond Jubilee Stakes på Royal Ascot-banen i England.

En præstation, som de engelske medier belønnede med overskrifter som "The racing wonder from Down Under". Over 6000 tilhængere fra Australien ledsagede Black Caviar til løbet på den mest berømte af de britiske baner.

Den fem-årige brune hoppes uafbrudte sejrsrække er ikke set magen til i 150 år i det hestesportsglade Australien. Black Caviars mange sejre har givet dens ejere omkring 42 millioner kroner i præmier.

Karrieren lakker dog mod enden, og ejerne har endnu ikke afgjort, om den skal deltage i flere løb.

- Min drøm er at tage hende til farvelløb i Melbourne, Sydney og Brisbane, siger træner Peter Moody.

/ritzau/