Stolt Ajax-træner: Vi var tæt på sejren
Frank de Boer var stolt over, at Ajax-holdet gav Dortmund hård modstand. Der var ros til Christian Poulsen.

Ajax-træner Frank de Boer var stolt af sit mandskab, selv om hollænderne tirsdag åbnede Champions League med et 0-1-nederlag hos Borussia Dortmund.

De Boer mener nemlig, at hans spillere - der blandt andre talte Christian Eriksen, Christian Poulsen og Lasse Schöne - gjorde alt, hvad de kunne for at få et enkelt point eller tre med hjem til Amsterdam.

- Vi havde vores chancer for at score. Det havde de selvfølgelig også, men det er jo normalt, når man spiller på hjemmebane.

- Jeg havde på forhånd sagt, at vi skulle spille efter vores egen filosofi, da det ville give os den største chance for at få et resultat.

- Dortmund ender så med at score tre minutter før slutfløjt, men mønten kunne lige så godt være faldet ud til vores fordel, siger Frank de Boer til TV2 Sport.

- Vi havde en del gode chancer, så det er en skam.

- Men vi kan være stolte over, at vi kom til en svær udebane og spillede vores spil med et ungt hold, fortæller Ajax-træneren, der også havde roser til Christian Poulsen på den defensive midtbane.

- Han var meget cool i hele kampen. Han var meget afslappet, når han havde bolden, og han var god til at coache de andre.

- Til sidst blev han lidt træt, og han lavede et par fejl, siger Frank de Boer.

Ajax møder i næste Champions League-runde Real Madrid på hjemmebane den 3. oktober. Real Madrid slog tirsdag aften Manchester City med 3-2 i den anden kamp i gruppe D.

/ritzau/