Stevie Wonder undskylder homo-udtalelser
Sangeren Stevie Wonder undskylder at have sagt, at homoseksuelle personer er forvirrede om deres seksualitet.

Den amerikanske musiklegende Stevie Wonder undskylder, at han i et interview med britiske The Guardian har udtalt, at homoseksuelle mennesker er "forvirrede" om deres seksualitet.

- Jeg er ked af, at mine ord om, at nogle mennesker er forvirrede omkring deres kærlighed, er blevet misforstået, siger sangeren til det amerikanske magasin The Advocate, som er målrettet til homoseksuelle.

- Ingen har været en større fortaler for kærlighedens magt end jeg i denne verden - både i mit liv og i min musik. Det er klart, at kærlighed er kærlighed. Det kan være mellem mand og kvinde, kvinde og mand, kvinde og kvinde og mand og mand.

- Det, som jeg ikke er forvirret over, er, at verden har brug for mere kærlighed, intet had, ingen fordomme, intet snæversyn og mere sammenhold, fred og forståelse. Punktum, lyder det fra Stevie Wonder.

I interviewet med The Guardian sagde Stevie Wonder følgende, da han blev forholdt kollegaen Frank Oceans udmelding om, at Occeans første kærlighed var en mand:

- Jeg tror ærlig talt, at nogle mennesker, som tror, at de er homoseksuelle, er forvirrede. Folk kan misforstå nærhed med kærlighed. Folk kan føle sig tæt forbundet, og så tilknytter de sig til hinanden.

- Jeg siger ikke, at alle homoseksuelle personer er forvirrede. Nogle personer har en trang til at være med et menneske af samme køn. Det er deres sag.

/ritzau/