Spillerforeningen: En sejr for spillerne
Spillerforeningens direktør Mads Øland er glad for, at feriepengesagen mod Brøndby gik spillernes vej.

Spillerforeningen fik medhold i stort set alle punkter, da Fodboldens Voldgiftsret tirsdag afsagde sin kendelse i den såkaldte feriepengesag.

Brøndby skal betale cirka fire millioner kroner tilbage, fordi man ikke har afregnet feriepenge og pension korrekt over for tre tidligere spillere. Det glæder Spillerforeningens direktør, Mads Øland.

- Kendelsen er en sejr for spillerne og Spillerforeningen og sikrer den overenskomst, som vi fik på plads i 2004.

- Sagens kerne er, at spillerne skal have, hvad der er aftalt - hverken mere eller mindre, siger Øland i en pressemeddelelse.

Han glæder sig nu til at få styr på alle de øvrige sager om manglende feriepenge og understreger, at man ikke er ude på at tvinge klubberne i knæ.

- Vi vil nu drøfte situationen med Divisionsforeningen, Brøndby IF og de øvrige klubber for at sikre holdbare løsninger.

- Det er i alles interesse - inklusiv spillernes og Spillerforeningens - at klubberne får efterbetalt, hvad de skylder spillerne, samtidig med at klubberne kan fortsætte driften, siger formanden.

Blandt de få punkter, som Spillerforeningen ikke fik medhold i, var påstanden om, at udenlandske spillere er blevet forskelsbehandlet i perioden, hvor den manglende feriepengeudbetaling har stået på.

/ritzau/

via Listen To News