Søren Sætter Lassen ramt af scenevæg
Skuespilleren Søren Sætter Lassen har pådraget sig et kompliceret benbrud ved en ulykke i Skuespilhuset.

Det var skuespilleren Søren Sætter Lassen, der fredag eftermiddag blev ramt af en scenevæg, som væltede ned over ham i Skuespilhuset i København.

Det fremgår af en e-mail, som teaterchef Erik Jacobsen fredag aften har sendt til alle medarbejdere på Det Kongelige Teater og pressen.

- Der er sket en forfærdelig arbejdsulykke ved prøven på Lulu i Skuespilhuset i dag, skriver Erik Jacobsen.

Søren Sætter Lassen blev straks bragt til Rigshospitalet.

- En af hans kolleger fulgte med ham, og de første tilbagemeldinger er, at Søren skal opereres for et kompliceret benbrud, at han er blevet meget grundigt undersøgt, og lægerne er ved at analysere en skanning af ham, skriver teaterdirektøren.

Ifølge brevet har teatret forsøgt at tage sig af de chokerede kolleger, som har fået mulighed for at tale med en krisepsykolog fra Rigshospitalet.

Politi og Arbejdstilsyn har været til stede og foretaget undersøgelser af ulykken.

- I løbet af næste uge vil vi tage stilling til produktionens videre forløb, men foreløbig er alle Lulu-forestillinger aflyst til og med den 18. 9, skriver Erik Jacobsen.

Tidligere fredag meddelte Det Kongelige Teater, at foreløbig seks forestillinger af stykket Lulu er blevet aflyst på grund af ulykken. Samtidig er salget af billetter til senere forestillinger indstillet.

/ritzau/