Sønderjyske fik ram på de danske ismestre
Sønderjyske fik en god start på sæsonen, da holdet vandt 3-1 ude over Herning i den bedste række i ishockey.

Ishockeyklubben Herning må glæde sig til udsigten over at blive forstærket midlertidigt med NHL-stjernen Peter Regin. For fredag aften tabte de forsvarende danske mestre med 1-3 til Sønderjyske.

Kun nogle praktiske ting adskiller Herning fra at få Peter Regin hjem til Danmark at spille, mens lønkonflikten i den nordamerikanske liga NHL er i gang.

Sønderjyske bragte sig foran 1-0 i første periode, da Patrick Asselin scorede efter 14 minutters spil.

I anden periode var sønderjyderne også bedst, og den periode blev ligeledes vundet med et mål af udeholdet, som dermed var foran med to mål - stillingen var 1-3 til Sønderjyske.

Herning fik kun bragt lidt spænding ind i kampen, da Olafur Gunnarson reducerede til 1-2 i midten af anden periode. I tredje periode blev der slet ikke scoret nogen mål.

Der var mere spænding om resultatet, da Odense tog imod Frederikshavn. Jyderne vandt godt nok de to første perioder med hver 1-0, men bagud med to mål tog fynboerne sig sammen i tredje periode.

I begyndelsen af tredje periode reducerede hjemmeholdets Mathias Thinnesen til 1-2, men Frederikshavn svarede igen med endnu et mål til 3-1-føring.

Odenses Maxime Lacroix reducerede igen, men tættere end 2-3 kom fynboerne aldrig på en udligning.

Copenhagen Hockey var på besøg i Aalborg, hvor nordjyderne snuppede en smal 2-1-sejr.

I fredagens sidste kamp i premiererunden vandt Herlev med 5-4 hjemme over Esbjerg. Den ordinære spilletid endte 4-4, og sjællænderne sikrede sig først sejren efter overtid og straffeslag.

/ritzau/