Skuffet Brøndby-direktør: Vi accepterer dom
Brøndbys administrerende direktør, Tommy Håkansson, accepterer dommen i feriepengesagen, som ikke kan ankes.

Hvis afgørelsen kunne ankes, havde Brøndby gjort det med det samme. Men Brøndbys administrerende direktør, Tommy Håkansson, erkender dog samtidig, at klubben bliver nødt til at acceptere dommen i feriepengesagen.

- Vi tager voldgiftsrettens afgørelse af de tre sager til efterretning. Det var langt fra, hvad vi havde forventet og håbet på. Vi er naturligvis skuffede over den kendelse, der er kommet, siger Tommy Håkansson.

Brøndby skal efterbetale fire millioner kroner i renter, bod og omkostninger til tre af klubbens tidligere spillere. Beløbet vil med stor sandsynlighed stige, da 56 andre spillere også mener at have noget til gode.

- Jeg vil også sige, at vi ikke er enige i dommen. Havde det været en anden ret end en voldgiftsret, så havde vi anket den på stedet. Vi har ingen ankemuligheder, så vi har ikke mulighed for at køre sagen videre nogen steder.

- Men vi accepterer selvfølgelig til fulde den afgørelse, der er afsagt, siger Tommy Håkansson.

Han understreger, at klubben ikke har forsøgt at snyde nuværende og tidligere spillere.

- Vi mener, at vi har udbetalt både feriepenge og pension, og vi har aldrig forsøgt at snyde nogle af vores spillere på nogen som helst måde.

- Det er rene teknikaliteter, som har gjort, at vi nu kommer til at betale pengene en gang til, siger Brøndby-direktøren.

Tommy Håkansson vil ikke forholde sig til, hvor meget beløbet kan stige til, når de resterende sager er afgjort.

- Det er nok også de største sager, man har taget frem til at starte med, siger Tommy Håkansson.

Han vil heller ikke sige noget om, hvad det kan betyde for den økonomisk trængte klub, at der nu skal efterbetales flere millioner kroner.

- Vi har ikke yderligere kommentarer til vores økonomi, siger han.

/ritzau/