Skuespiller skræmt af sin dansepartner
Camilla Bendix og Michael Olesen skal danse deres første solodans i Vild med dans i aften. Foto: Isak Hoffmeyer/TV 2
De kendte knap hinanden, da Michael Olesen forskrækkede sin dansepartner, skuespillerinden Camilla Bendix.

- Grib nu fat om mine baller!

Ordene fik det til at gibbe i drengepigen Camilla Bendixen, som ikke havde regnet med, at hendes dansepartner ville gå så hurtigt frem, når de aldrig havde mødt hinanden før.

- Det var den allerførste dag, og jeg troede slet ikke, det ville gå så hurtigt, griner Camilla Bendixen, som siden er blevet mere tryg ved at være tæt på sin partner, Michael Olesen.

- Nu kan jeg sagtens få mig selv til at røre ved Michael, men i starten var det underligt at være så tæt på fysisk, uden vi havde snakket rigtigt sammen, fortæller Camilla Bendix.

- Vi havde så kort tid sammen inden det første program, at jeg syntes, det var vigtigere, at vi kom tæt på hinanden fysisk, end at vi fik snakket en masse, fortæller Michael Olesen om sin offensive strategi.

- Det kan ses på dansegulvet, hvis vi ikke er helt trygge ved at være tæt på hinanden og røre ved hinanden, så det ville jeg nå først. Så kan vi altid lære hinanden at kende hen ad vejen, griner danseren, der privat danner par med stripperen Joan Divine.

Camilla Bendix har senest spillet med i TV2's julekalender "Ludvig og julemanden", men skuespillerinden elsker også at danse.

- Jeg oplever en hel ny verden med kroppen, det er så fedt. Men det er ikke altid, at benene gør, som jeg synes, de skal, fortæller Bendix.

Michael Olesen er dog ikke bekymret for sin partner.

- Hun er helt sikkert på vej, siger han.

Camilla Bendix og Michael Olesen skal danse deres første solodans i Vild med dans fredag den 14. klokken 20 på TV2.