Skuddrama: Fireårig pige lå gemt under lig
Politiet formoder, at de skuddræbte fra bil i Frankrig er britisk familie. En lille pige overlevede.

En blot fireårig pige er blevet fundet i live i et køretøj ved Alperne, hvor fire personer onsdag blev fundet skudt og dræbt nær en populær turistdestination.

60 franske politifolk efterforsker nu den opsigtvækkende drabssag, skriver nyhedsbureauet AFP, der rapporterer om den overlevende pige i bilen:

- Hun lå gemt under ligene i små otte timer, og hun bevægede sig ikke på noget tidspunkt, oplyser den lokale anklager Eric Maillaud.

Han tilføjer, at pigen først blev opdaget, da efterforskerne ankom til gerningsstedet.

Onsdag opdagede en forbipasserende cyklist ligene af fire mennesker på en parkeringsplads ved turistmålet Annecy-søen ved den franske del af Alperne.

De tre af de dræbte - én mand og to kvinder - blev opdaget i bilen med britiske nummerplader. Tæt ved køretøjet lå liget af en cyklist, og rundt om bilen blev der fundet et stort antal patronhylstre.

Politiet kender endnu ikke de skuddræbtes nationalitet. Men ifølge den lokale anklager er de tre døde i køretøjet sandsynligvis fra Storbritannien.

Anklageren fortæller, at den dræbte mand "næsten med sikkerhed" er britisk, og han beskrives som faderen i familien.

Politiet har endnu ikke nogen teori om, hvad der er sket på gerningsstedet, og efterforskere skal nu foretage afhøringer af personer i området.

Britisk politi er orienteret om drabene og i gang med at undersøge sagen sammen med den franske ordensmagt, siger en talsmand i London. Fransk politi havde onsdag aften 60 mand indsat i opklaringsarbejdet.

Drabene er sket ved Annecy-søen, der er et yndet turistmål med mange franske og udenlandske besøgende. Søen giver gode svømme- og dykkermuligheder.

Turistattraktionen ligger i distriktet Chevaline i regionen Haute Savoie tæt ved grænsen til Italien og Schweiz.

/ritzau/AFP