Simon Kjær: Det er ude af mine hænder
Der er ikke meget, der tyder på, at Simon Kjær skifter til Galatasaray, efter tyrkerne tirsdag hentede Cris.

Simon Kjær er afklaret med, at han formentlig ikke skal til den tyrkiske mesterklub Galatasaray, som i stedet har hentet den stærke brasilianer Cris fra Lyon til klubben.

Galatasarays træner Fatih Terim har forklaret, at Cris blev valgt foran Simon Kjær på grund af mere erfaring i Champions League.

- Det har jeg set. Det er egentlig ikke noget, jeg kan gøre noget ved. Det er ude af mine hænder, hvis det er noget med erfaring.

- Det kan jeg heller ikke gøre så meget ved. Det er den vej, de har valgt at gå, og det har jeg det fint med, siger Simon Kjær.

Den danske landsholdsspiller ved endnu ikke, om alle muligheder er lukket i forhold til et skifte, da transfervinduet i Tyrkiet fortsat er åbent til onsdag midnat.

- Det må du spørge Wolfsburg om. Som jeg sagde i går, tog jeg fra Wolfsburg og vidste, at der var en forhandling. Jeg har ikke hørt noget siden, så det kan jeg ikke svare på, siger Simon Kjær.

- Det er klubben, der bestemmer det. Jeg er fuldt indstillet på at blive i Wolfsburg, for den optimale løsning har ikke været der endnu. Vi har fået afklaret situationen, og det er jeg tryg ved, forklarer Simon Kjær.

Han har troen på, at han kan spille sig på Wolfsburg-holdet inden længe.

- Jeg føler, jeg har alle muligheder på at spille meget på holdet. Jeg tror så meget på mig selv, at hvis jeg giver den fuld gas til træning, så vil jeg, den dag jeg får en chance, gribe den, fastslår Simon Kjær.

/ritzau/