Simon Kjær: Der er forhandlinger i gang
Den danske landsholdsprofil Simon Kjær ved endnu ikke, hvor han skal fortsætte fodboldkarrieren i denne sæson.

Simon Kjær kan være på vej til tyrkisk fodbold, hvor Galatasaray er et varmt bud på en ny arbejdsgiver, fordi tyrkerne er ramt af en alvorlig skade i midterforsvaret.

- Det er en utrolig stor og spændende klub, der spiller Champions League, efter klubben vandt mesterskabet i sidste sæson. Det lyder utroligt spændende, siger Kjær om den tyrkiske klub.

På lørdag åbner Danmark kvalifikationen om at komme med til VM-slutrunden i Brasilien i 2014, men Kjær måtte svare på alt andet end landskampen mod Tjekkiet, da landsholdet samledes i Helsingør.

For søndag blev Simon Kjær i sidste øjeblik fravalgt til truppen mod Hannover 96, fordi der foregår forhandlinger med en interesseret klub.

- Jeg var ikke med på bænken i går, i og med at jeg fik at vide, at der var nogle forhandlinger i gang, og det er egentlig det, jeg ved lige nu, og hvad jeg forholder mig til.

- Nu er jeg her med landsholdet, og der er kun et fokuspunkt for mig, og det er kampen på lørdag, siger Simon Kjær.

Det kan sagtens ende med, at den danske landsholdsspiller fortsætter i tyske Wolfsburg, hvor han er på kontrakt.

- Det er overhovedet ikke altafgørende at skifte lige nu. Det var det måske, inden vi gik i gang med transfervinduet, fordi jeg havde nogle forventninger, og der var nogle ting, jeg godt kunne tænke mig.

- Vi var måske ikke helt på samme side i Wolfsburg. Det er vi nu, så jeg har overhovedet ikke travlt, fastslår Kjær.

Det skal være den rigtige løsning for Wolfsburg, og det skal være den rigtige løsning for Kjær, før et skifte kan komme på tale.

- Ellers tager jeg kampen op i Wolfsburg, og så må jeg bevise, at jeg er god nok til at slå de folk af, der er i klubben, siger Kjær.

- Jeg kommer først ind i billedet, hvis Wolfsburg er enige, og så skal jeg først blive enig med den ny klub. Så der er lang vej endnu.

- Men der kan vel nås utroligt meget. Det kommer an på, hvor langsomt det går. Jeg ved ikke, om jeg kan nå det. Det må tiden vise, siger Kjær om muligt skifte.

/ritzau/