Simon Emil Ammitzbøll: Jeg har kræft

Danmark
Simon Emil Ammitzbøll-Bille har fået konstateret testikelkræft. (Foto: Ritzau Scanpix)

Stifteren af Partiet Fremad har fået konstateret testikelkræft og er torsdag blevet opereret på Rigshospitalet.

Stifteren af Partiet Fremad, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, har fået konstateret testikelkræft. Det oplyser han i et opslag på Facebook. 

- Jeg må desværre fortælle en trist nyhed fra den private front, skriver politikeren, der sidste i år forlod Liberal Allicance og stiftede Partiet Fremad. 

- I sidste uge fik jeg konstateret testikelkræft. og det var lidt af chok for mig og min familie. Kræft er altid en uvelkommen og ubehagelig følgesvend, skriver Simon Emil Ammitzbøl, som oplyser at han blev opereret på Rigshospitalet torsdag. 

Her fik han dog lovende nyheder fra lægerne. 

- Lægerne siger, at der heldigvis er rigtig gode chancer for, at jeg bliver rask igen, skriver Simon Emil-Ammitzbøll Bille. 

Den 42-årige politiker har tidligere har haft kræft tæt inde på livet, da hans tidligere ægtefælle Henning Olsen døde af kræft i 2016. Og det har sat tanker i gang. 

- Jeg har selv været pårørende til en kræftsyg ægtefælle, der mistede livet efter seks et halvt års kamp. Jeg håber, at jeg snart kan vende tilbage til hverdagen igen. Den kommende tid vil jeg bruge på at blive frisk sammen med min gravide kone og vores lille datter, lyder det fra Simon Emil Ammitzbøll-Bille, der sammen med partneren Kristine Bille fik en datter i 2018. 

Ifølge Kræftens Bekæmpelse er testikelkræft er en af de kræftformer, der har bedst overlevelse.

 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko