Sigrid kan være dræbt efter vild dødskørsel
16-årige Sigrid forsvandt sporløst den 5. august. Hendes lig blev fundet pakket ind i plastik i en skov. Foto: AP / POLFOTO
Sigrid Giskegjerde Schjetnes død kan have været et uheld efter hensynsløs kørsel. De anholdte er vilde med hurtige biler.

Teorierne om Sigrid Giskegjerde Schjetnes tragiske død har været mange. Flere af teorierne har handlet om, at den 16-årige pige, der pludselig forsvandt i Oslo, var blevet udsat for en sexforbrydelse.

Men teenagepigens død og forsvinding kan være det tragiske udfald af hensynsløs dødskørsel.

Ifølge Norges TV 2 fortæller venner til den ene af de to anholdte mænd, at han var vild med at køre hurtigt.

- Han har lagt forskellige videoer ud, hvor han kører 200 km/t i timen. Jeg tror, at der kan være tale om en uagtsom ulykke, hvor han har mejet pigen ned, siger en ven til den 37-årige anholdte til tv-stationen.

Sigrid forsvandt den 5. august, da hun var på vej hjem fra en veninde. Forleden blev hendes lig fundet i en skov nær det sted, hvor hun forsvandt.

Siden har politiet jagtet teorien om, at hun kunne være blevet udsat for en forbrydelse fra en vanvittig sexgalning. En 37-årig og en 64-årig mand er anholdt i sagen.

Den 37-årige lider angiveligt at psykiske problemer og er dømt for at have gennemtæsket en ung kvinde med en jernstang. De to mænd kender angiveligt hinanden fra et værksted, hvor de roder med biler.

- Jeg håber, at det var en ulykke, og at han bare har handlet irrationelt og gået i panik, siger en af hans venner til det norske medie.

Politiet har tidligere udtalt, at de mener, at Sigrid er et helt tilfældigt offer.

I afhøringerne af de to mænd er det kommet frem, at den 37-åriges tidligere bil har flere skader. Han skulle i den forbindelse have givet en "tynd" forklaring på, hvor skaderne stammer fra.

Kilde: TV 2