Sidste arbejdsdag: Nu er Harry rejst

Verden
Prins Harry havde mandag sidste arbejdsdag i denne omgang, og har nu forladt England. Der venter enkelte officielle opgaver endnu, inden han og hustruen endegyldigt træder tilbage, (Foto: Ritzau Scanpix)

Den skandaleramte britiske prins droppede reception for at vende tilbage til familien i Canada.

Det har været nogle særdeles hektiske dage for prins Harry. Og det britiske kongehus. Men nu har hovedpersonen fået nok af al balladen og er rejst til Canada for at blive genforenet med sin kone, Meghan, og sønnen Archie.

Harry forlod London mandag aften og landede i Vancouvers lufthavn godt ti timer senere.

Forinden havde han overstået en af sine sidste royale pligter, efter det for få dage siden kom frem, at han og hustruen mister alle royale titler og apanage fra foråret, da de efter eget ønske ikke længere ønsker at være fremtrædende medlemmer af kongefamilien.

Inden sin afrejse nåede prins Harry et privat møde med premierminister, Boris Johnson. Ritzau Scanpix

Sidste arbejdsdag bød på et britisk/afrikansk topmøde i London, ligesom prins Harry også havde en personlig samtale med premierminister Boris Johnson, de talte ifølge engelske medier om Afrika og Harry nye rolle.

I forbindelse med topmødet var der arrangeret middag på Buckingham Palace, hvor prins Harry efter planen også skulle deltage. Men det droppede han og hoppede i stedet på et fly til Canada. I stedet var hans bror, prins William vært.

Nu er Harry så tilbage hos familien på Vancouver Island, hvor de i to måneder har boet i et palæ til omkring 90 millioner kroner.

 

 

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko