Serie 5-spiller trækker kniv i kamp
Seriekamp afbrudt, efter spiller fremviste kniv. Dommeren blev også udsat for racisme, skriver Ekstra Bladet.

Fodbold er en følelsesladet sport. Også i de lavere rækker.

Det blev bevist på kedeligste facon, da to Serie 5-hold tørnede sammen i Nordsjælland, skriver eb.dk.

Kampen mellem FC Nivå og Blovstrød IF udviklede sig særdeles voldsomt, og ved stillingen 1-3 til gæsterne fra Blovstrød måtte dommeren fløjte kampen af, selv den kun var noget halvvejs ind i anden halvleg.

Det skete efter flere spillere var kommet i klammeri, og en af hjemmeholdets spillere var kommet løbende ind fra sidelinjen med en kniv i bukselinningen, som han havde fremvist.

Det fik kampens dommer til at fløjte kampen af og forlade området, hvilket fik hjemmeholdets spillere til at råbe racistiske bemærkninger efter kamplederen.

Eb.dk har sine oplysninger fra udeholdets spillere, men avisen har ikke kunnet få hjemmeholdets klubformand i tale.

Ingen kom ifølge netavisen til skade ved episoden, og Nordsjællands Politi oplyser til Ritzau, at man ikke er blevet kontaktet om sagen.

Udeholdet har derimod nedlagt protest til Dansk Boldspil Union.

- Vi gjorde det, at vi simpelthen tog vores gode tøj og gik, da episoden opstod. Sådan noget vil vi ikke være en del af, siger Morten Buchwald, formand for Blovstrød IF, til eb.dk.

- Det har virkelig været en sørgelig oplevelse. Jeg aner ikke, hvorfor episoden opstod, men er bare glad for, at ingen kom noget til, siger formanden.

/ritzau/