Se og Hør viser Kates bryster
I morgen kan danskerne også se hertuginde Kate topløs. Foto: Alessandra Tarantino/AP / POLFOTO
Se og Hør bringer nu de famøse billeder af prins Williams hustru Kate. Billederne kommer i et tillæg torsdag.

Nu får de danske læsere også billedernes af prins Williams topløse hustru Kate at se. Det er ugebladet Se og Hør, der torsdag bringer billederne i et 16 siders langt særtillæg.

- Det ligger i se og Hørs dna, at vi skal underholde og tilfredsstille vores læseres nysgerrighed, siger ugebladets chefredaktør Kim Henningsen og fortsætter:

- Derfor er det altid relevant for os, når en hertuginde og kommende dronning af England er topløs og endda frivilligt viser bryster ud mod en offentlig vej, siger redaktøren.

Det var det franske magasin Closer, der i sidste uge bragte billederne af den topløse hertuginde Kate.

Og tirsdag forbød de franske myndigheder magasinet fra enhver yderligere offentliggørelse af eller videresalg af billederne.

Men den fotograf, der har taget billederne af den topløse Kate, er endnu ikke blevet afsløret.

Billederne af det britiske par blev taget 7. september, mens de var på ferie i Sydfrankrig på et slot, der ejes af Viscount Linley, søn af dronning Elizabeth II's afdøde søster, prinsesse Margaret.

Og nu vil det danske ugeblad give de over 600.000 læsere af Se og Hør billederne:

- Vores læsere elsker at følge med i de kendte og kongeliges liv og efterspørger afslørende nyheder, der kommer helt tæt på, siger Kim Henningsen.

Ifølge Se og Hør har redaktører i Sverige, Finland, Holland, Belgien, Tyskland, Italien og en stribe andre lande også truffet beslutning om at bringe billederne.

Se også andre kendisser, som er endt topløse på forsiden af et magasin, eller har haft uheldige bryst-episoder her.