Så er Vild med dans-ballet åbnet

Dommerne havde både ris og ros til de første fem par i årets sæsonåbning af Vild med dans på TV2.

Der var brusende skørter og pailletter i dansestudiet fredag aften, da fem af de 10 par i årets Vild med dans åbnede danse-ballet.

Skuespillerinde Louise Mieritz, svømmer Jeanette Ottesen Gray og dj og tv-vært Joakim Ingversen kastede sig ud i en cha-cha-cha, mens sangeren Rasmus Nøhr og håndboldspilleren Louise Spellerberg svingede sig i en vals.

Og især det første par på gulvet fik straks roserne til at flyde fra de fire dommere.

- I lægger et stort pres på de andre par, sagde dommer Jens Verner til Louise Mieritz og sidste sæsons vinder Silas Holst, som var de første på gulvet.

- Nogle af de trin, I viser, plejer vi først at se meget senere på sæsonen, roste den imponerede dommer.

De to blev da også aftenens højdespringere med hele 19 point fra de fire strikse dommere.

Anderledes svært ser det ud til at blive for den folkekære sanger Rasmus Nøhr, som sammen med partneren, Karina Frimodt, måtte tage imod den laveste samlede karakter for sin vals.

Kun otte point blev det til i alt, og balletmester Nikolaj Hübbe kunne kun strække sig til ét point for valsen.

De par, som ikke skulle optræde alene på gulvet fredag aften, mødtes efter solodansene på gulvet til en fællesdans akkompagneret af Wafande, som spillede sit hit "Uartig".

Desværre måtte fællesdanserne undvære den skadede Thomas Bo Larsen, som humpede rundt med sin krykke efter en skade i knæet. Men Larsen lover, at han vil gøre alt, hvad han kan, for at være klar og krykkefri fredag den 14. september.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.