Royalt dobbeltbryllup skudt i gang
I Monaco er det tilsyneladende ikke nok blot at blive gift en gang. Der skal både en borgerlig og en kirkelig vielse til. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Lionel Cironneau) / POLFOTO
Ikke kun én gang, men hele to gange skal Prins Albert ll af Monaco sige ja til sin brud Charlene Wittstock.

I Monaco er det tilsyneladende ikke nok blot at blive gift en gang, nej der må hele to vielser til, før Prins Albert ll af Monaco og Charlene Wittstock kan kalde sig for for mand og kone.

Og med de to omgange bryllupp, så er det noget af et stramt program, som bruden og gommen udsættes for.

Allerede i går startede festlighederne med en Eagles-koncert på Monacos stadion Louis ll Stadion, og fra klokken 17.00 i dag går det for alvor løs, skriver ekstrabladet.dk.

I dag vil de blive borgerligt viet på slottet klokken 17. En time senere bliver der budt på cocktailbuffet på slotspladsen og klokken 20 er der bryllupsreception på havnen for alle monegaskere.

Et par timer senere rundes aftenen af med endnu en koncert. Jean-Michel Jarre fyrer sit lysshow af på havnen i Monaco.

Og det gælder for brudeparret om at komme tidligt i seng, for lørdag starter det hele så forfra klokken 17.00, hvor de skal vies igen - denne gang i kirken.

Hvis danske seere ikke allerede har fået nok royalt bryllup for i år, så må de søge mod udlandet.

Ingen af de danske tv-stationer transmitterer live fra festlighederne hverken fredag eller lørdag, men du vil kunne følge med på svensk TV 4 eller tyske ZDF om lørdagen fra henholdsvis klokken 16:30 og 14:30.

Kilde: ekstrabladet