Rooney tager altid et par sommerkilo på
Wayne Rooney fortæller i en ny bog, at han altid kæmper med at smide et par kilo efter sommerpausen.

Wayne Rooney bliver altid negativt overrasket, når han efter sommerferien møder ind på Manchester Uniteds træningsanlæg og træder op på vægten.

Det fortæller den engelske angriber i sin nye bog, som Daily Mirror bringer uddrag af.

- Når jeg ikke træner i en uge, tager jeg nogle gange to eller tre pund på, men når jeg kommer tilbage til Carrington (anlægget, red.) til den første arbejdsdag, får jeg et chok.

- Vægten siger, at jeg har taget lidt mere på, end jeg regnede med. Syv pund, skriver han.

I modsætning til holdkammeraten Ryan Giggs, der er naturligt slank, har Rooney fra naturens side let ved at tage på, forklarer han.

Og det er ikke ideelt i den position, hvor han spiller, forklarer han.

- Som angriber er jeg nødt til at arbejde hårdt hele tiden. Jeg skal være skarp, og det betyder, at jeg skal være i god form. Hvis jeg ikke er det, kan det ses.

- Det ville nok være anderledes, hvis jeg var midterforsvarer. Så kunne jeg gemme mig lidt, lave færre ryk frem ad banen og slippe af sted med det. Men som centerforward hos Manchester United er der ingen steder, man kan gemme sig, skriver Rooney.

I bogen fortæller han blandt andet også om at gå glip af det engelske mesterskab i sidste sæson på de sidste minutter af sidste spilledag, om hans hårtransplantation og om hans forhold til manager Alex Ferguson.

/ritzau/