Rooney fortryder ønske om at blive solgt
Wayne Rooney kalder sit transferønske væk fra United for to år siden for karrierens største fejl.

For to år siden gik bølgerne højt i Manchester United, da Wayne Rooney først bad om at blive solgt og to dage senere vendte på en tallerken og underskrev en femårig kontrakt.

Udefra set så forløbet besynderligt ud, og Rooney selv fortryder nu også, at han lod følelserne løbe af med sig.

Han forklarer i sin ny bog - som Daily Mirror har fået lov at bringe uddrag af - hvad der gik igennem hovedet på ham det efterår, hvor en skadet ankel drillede angriberen.

- Jeg blev frustreret over mig selv, mit spil, min skade og alt omkring mig. Jeg var fanget i en ond cirkel og kan ikke komme ud af den. Og så begik jeg min fodboldkarrieres største fejl, hedder det i bogen.

Rooney sendte en pressemeddelelse ud, hvor han fortalte, at han ikke trivedes i Manchester United og havde bedt om at blive solgt.

Det skabte en vældig ballade i klubben, hvor ingen rigtigt vidste, hvad de skulle stille op med superstjernen.

- Ingen af dem forstår, hvor jeg er i min karriere. De ved ikke, hvad jeg tænker på. Den eneste, der ved, hvad der foregår, er mig selv, men jeg er ikke engang sikker på, hvad jeg egentlig vil, skriver Rooney.

Han fortæller herefter, hvordan Alex Ferguson fik ham overbevist om, at græsset ikke altid er grønnere på den anden side, selv om det kan se sådan ud.

- Jeg tog fejl. United vil det samme som jeg: Trofæer, succes og at være bedst, skriver englænderen i bogen.

/ritzau/