Robert efter sejren: Nu vil jeg sydpå
AppleMark
Vild Med Dans-vinder, Robert Hansen, skal ikke hvile på lauerbærene. Han skal være studievært på tv3 og indspille Anja og Victor nummer fem.

• Robert og Marianne gik hele vejen
• Marianne græd af glæde
• Steen Lund raser over dommer Jens Verner
• Gyldne øjeblikke i Vild Med Dans
• Mie og Lai stadig top-forelskede

Fredag vandt Robert Hansen sammen med danseinstruktøren Marianne Eihilt årets udgave af Vild Med Dans.

Og lørdag stod den så på benhårdt arbejde med interview og tal-med-læserne-arrangement på B.T. - trods tømmermænd efter en våd nattefest.

Den folkekære skuespiller og nu Vild Med Dans-vinder er da også tydeligvis træt, men stoltheden og glæden lyser umiskendeligt i hans øjne.

Efter tre en halv måneds intens dansetræning sammen med den professionelle danser Marianne Eihilt, blev han fredag aften kåret af seerene som vinder af Vild med Dans 2007.

Nu kan han tage sig en velfortjent pause væk fra rampelyset.

- Jeg skal en lille tur syd på og få noget sol. Og så glæder jeg mig til at se tv-optagelserne af finalen, smiler Robert Hansen, da han tager imod Avisen.dk på dagbladet B.T., hvor han svarer på telefonopkaldt fra avisens læsere.

Ferien bliver dog ikke lang for den 28-årige skuespiller.

- Der er virkelig kommet mange job-tilbud ovenpå Vild Med Dans og min kalender er allerede fyldt helt op, fortæller han.     

Allerede til december begynder han som studievært på danseprogrammet The Singing Bee på TV3. Her skal han guide syngeglade danskere igennem en konkurrence med en masse sjove prøvelser. Herefter skal Robert Hansen i filmstudiet og indspille Anja og Victor -film nummer fem.

På B.T. gløder telefonen, og det strømmer ind med lykønskninger. 

- Mange ringer bare og vil sige hej. Det er rørende og en fornøjelse snakke folk, fordi mange mennesker har været virkelig glade for udseendelsen, siger Robert Hansen til Avisen.dk mellem de mange opkald.    

Og der er god grund til at ønske tillykke. I finalens tre danse - jive, pasodoble og freestyle - fik Robert og Marianne henholdsvis 40, 39 og 40 point fra de tre dommere. Det samme gjorde det andet finalepar, Vicki Berlin og Steen Lund, så det hele lå i hænderne på seerne.

via Listen To News