Ringede flere gange til Pedros familie
Den 19-årige tiltalte erkendte i går i Københavns Byret, at han havde dræbt den 24-årige Pedro Al-Neema. Foto: Per Johansen
Den 19-årig mand tiltalt for drabet på 24-årig Pedro Al-Neema har ringet flere gange til Pedros familie.

Den psykisk syge mand, der er tiltalt for at have dræbt den 24-årig Pedro Al-Neema med flere knivstik den 12. marts 2011, har ringet flere gange til Pedros søstre og mor efter sin anholdelse.

Det fortæller den afdøde Pedros søster i Københavns Byret tirsdag.

- Han sagde, at det var ham, vi havde beskyldt for at dræbe Pedro, siger søsteren i retten.

- Jeg spurgte ham om, hvorfor han ringede, og han sagde, at han ville have os til at trække vores forklaring tilbage, siger hun.

Søsteren lagde på efter en kort samtale, men da hun kom hjem senere på dagen, fandt hun ud af, at han også havde forsøgt at ringe til hendes mor og lillesøster.

Da den 19-årig tiltalte så ringede til hende igen, valgte hun at tage telefonen igen.

- Jeg spurgte ham om, hvorfor vi skulle trække vores forklaringer tilbage, når han selv havde ringet og sagt, at han havde dræbt Pedro, fortæller søsteren i retten.

Hun fortæller, at den tiltalte først forklarede, at hans erkendelse havde været en joke, men så ændrede han forklaring og fortalte, at han kunne få erstatning, hvis han erkendte mordet.

Den 19-årig, der siden sin anholdelse har udvist klare tegn på psykisk ustabilitet, har tidligere under retssagen fortalt, at han troede, at man kunne få erstatning, hvis man meldte sig selv for drab.