Regnen driller arrangørerne af US Open
Kun to af de seks programsatte kampe på tirsdagens aftenprogram ved US Open i tennis kunne gennemføres.

Regn og uvejr har det med at drille arrangørerne af US Open i tennis, og i år er ingen undtagelse.

Således var det kun to af de skes programsatte kampe på tirsdagens aftenprogram, der kunne gennemføres. Resten blev afbrudt eller aflyst på grund af regnvejr og vil forsøge at blive spille onsdag i stedet.

Dermed er der endnu engang risiko for, at man ikke når at spille alle kampe færdig inden søndag aften. Det vil i givet fald være femte år i træk, at det sker.

I modsætning til eksempelvis Australian Open og Wimbledon har man på tennisanlægget i Flushing Meadows ikke noget rulletag over centre court, og dermed er man sårbar overfor dårligt vejr.

Og mens man på Roland Garros i Paris, hvor French Open spilles, har besluttet at få et lignende tag senest i 2014, er der endnu ikke planer om det samme i New York.

Arthur Ashe Stadium er det største tennisstadion i verden, og derfor vil der også være enorme omkostninger forbundet med at overdække det.

Omvendt er både tv-stationerne og tilskuerne utilfredse med, at de ikke kan regne med de spilletidspunkter, der er angivet på forhånd.

I de to kampe, der blev gennemført, vandt Victoria Azarenka over den forsvarende mester Samantha Stosur i kvindernes kvartfinaler, mens David Ferrer spillede sig i kvartfinalen med en sejr over Richard Gasquet.

/ritzau/