Reals matchvinder: Vi er tilbage
- Det var en meget vigtig kamp for os, og nu er vi tilbage, siger Ronaldo, der scorede det afgørende mål til 3-2. Foto: AP/Paul White / POLFOTO
Real Madrids måltyv har fået smilet tilbage efter sin afgørende scoring mod Manchester City.

Der var ikke megen tristhed at spore hos superbomberen Cristiano Ronaldo, da han tirsdag aften blev matchvinder i Real Madrids tætte tvekamp mod Manchester City i Champions League.

Foran et sydende hjemmebanepublikum kastede Madrid-profilen sig på knæ ved hjørneflaget efter at have passeret Citys målmand med et drilsk højrehug.

Ronaldo vakte ellers international opmærksomhed for nogle uger siden, da han erklærede sig trist og uden lyst til at fejre sine scoringer i en 3-0-sejr over Granada i den spanske liga. Men noget tyder på, at han igen har fundet gejsten.

- Jeg fejrer mine scoringer, når jeg har en grund til det, lyder det korte svar fra en glad Ronaldo efter 3-2-sejren over de engelske mestre.

Opgøret mellem Real Madrid og Manchester City var på forhånd udråbt til at være den helt store kamp i premiererunden i den europæiske turnering. Og forventningerne blev indfriet.

Det blev til fem mål i de sidste 20 minutter, hvor englænderne var foran to gange, men alligevel endte med at gå skuffede fra Estadio Santiago Bernabeu.

Madrid fik til gengæld tanket godt med selvtillid efter at have fået en frygtelig start i den hjemlige liga, hvor de som forsvarende spanske mestre kun har skrabet fire point sammen i fire kampe.

Ifølge Ronaldo betød sejren over City en hel del for Madrid-stjernernes selvtillid.

- Det var en meget vigtig kamp for os, og nu er vi tilbage, siger Ronaldo, som har scoret 151 mål i 151 kampe for Real Madrid.

I Champions League har Ronaldo nettet 39 gange.

Kilde: Reuters