Randers-spiller: Dommer lavede mange fejl
Det var en kollektiv offday, da Randers tabte 0-1 hjemme til AC Horsens, mener Randers-træner Colin Todd.

I mandags tabte Randers 2-3 på hjemmebane til FC København efter to FCK-mål i overtiden, og søndag blev det til endnu et kedeligt nederlag på hjemmebane, da AC Horsens vandt 1-0.

Randers-angriberen Ronnie Schwartz mener, at kampens dommer Henrik Kragh lavede alt for mange fejl i søndagens superligakamp, hvor der blev uddelt hele 10 advarsler.

Schwartz følte sig bortdømt i begyndelsen af første halvleg, da han headede bolden mod mål og måske ind over stregen. Det var svært at konkludere på tv-billederne, om bolden var helt ind over stregen.

- Vi må hjem og evaluere vores indsats, men dommeren må også evaluere sin indsats. Vi løb og knoklede, og så lavede dommeren en masse fejl. Det var ikke til at finde ud af den linje, han lagde.

- Men vi skal ikke kun give ham skylden, det var vores egen skyld, at vi tabte, siger Ronnie Schwartz til TV 2 Sport.

I stedet for en føring til Randers fik Horsens-angriberen Henrik Toft 25 minutter før tid scoret kampens enlige mål efter en tilfældig chance tæt foran mål.

- Vi fik aldrig sat os på spillet. Vi spillede ellers en fornuftig første halvleg. Og så scorede Horsens på en heldig chance i anden halvleg, siger Ronnie Schwartz.

Randers-træner Colin Todd mener, at hele holdet manglede energi og kan spille meget bedre, end de viste mod Horsens.

- Kollektivt manglede vi energi, og vi mistede strukturen, da Horsens scorede. Vi spillede ikke op til det, vi kan.

- Vi skal vende det her, og vi skal spillere hurtigere. Det var skuffende for os, fordi vi har vist, at vi kan spille meget bedre, siger Colin Todd til TV 2 Sport.

/ritzau/