Pytlick: Kendte spillere er ikke vraget
Jan Pytlick understreger, at han ikke har vraget nogen efter OL. Tværtimod ser han positiv energi i truppen.

Håndboldlandstræner Jan Pytlick har valgt at udtage et ungt og uprøvet hold til GF Forsikring Golden League, der bliver afviklet i Aarhus i næste måned.

Et velkendt navn som Trine Troelsen er dog ikke valgt fra i forhold til de langsigtede mål om succes ved VM på hjemmebane i 2015 og OL i 2016, siger landstræneren.

- Vi har set bort fra Trine Troelsen. Hun er stadig en del af truppen, men vi vil gerne prøve andre spillere af, siger Jan Pytlick.

Det samme gælder andre spillere som målmanden Christina Pedersen og bagspillerne Christina Krogshede, Camilla Dalby og Line Jørgensen, som ikke er med i Golden League-truppen. Kun sidstnævnte er et tvivlsspørgsmål.

- Line Jørgensen er lidt på standby. Vi havde en snak med hende om, hvor meget træning, der skal til, og hun har noget med sit knæ, siger Jan Pytlick.

Landstræneren og Line Jørgensen har endnu ikke talt om, hvorvidt den stærke bagspiller er med ved EM i Serbien i december.

Jan Pytlick har efter det skuffende OL i London evalueret og talt fremtid med hver enkelt spiller. Og landstræneren har oplevet stor opbakning fra spillerne til sine idéer for de kommende år.

- Det var fedt at opleve det commitment. Ikke én har sagt, at det vil de ikke, siger Jan Pytlick.

/ritzau/