Pedros far vil se manden, der dræbte hans søn
Den 19-årige drabstiltalte var ikke til stede i retssalen i dag på grund af 'psykisk ubehag' efter gårsdagens retsmøde. Foto: Per Johansen
Faren til den 24-årig dræbte Pedro Al-Neema forstår ikke, hvorfor han ikke må se manden, der dræbte hans søn.

- Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke må se ham, der har dræbt min søn!

Frustreret spørger faren til 24-årig Pedro Al-Neema, der blev dræbt den 12. marts 2011 af flere knivstik, hvorfor han ikke må se den 19-årig drabstiltalte.

- Jeg ville gerne have set ham, siger faren.

Faren var mødt op i Københavns Byret tirsdag middag for at afgive forklaring om, hvordan han den 6. september 2011 blev ringet op af den nu drabstiltalte 19-årig mand, som havde bedt faren om at komme og hævne sin søn.

Men den drabstiltalte, som siden sin anholdelse i september 2011 har vist flere tegn på at være psykisk syg, mødte ikke op retsmødet tirsdag formiddag.

- Han har det ikke godt efter i går, siger forsvarer Ali Bayrak til Ritzau.

- Vi venter på en lægeerklæring. Den siger sandsynligvis, at der er tale om psykisk ubehag efter i går, siger forsvareren.

Både faren og søsteren til den afdøde Pedro Al-Neema brød sammen i retten, da de skulle give forklaring om den dag, hvor den 19-årig tiltalte ringede til familien og fortalte, at han havde dræbt Pedro.

Pedro Al-Neema skulle efter sigende have boet de sidste par måneder, inden han blev dræbt på stisystemet ved "Løvens Bastion" ved Christianshavn den 12. marts 2011, hos sine forældre.

Ingen i familien kender til venner af sønnen Pedro, som skulle have truet ham.

Den 19-årig drabstiltalte fortalte selv i retten mandag, at han ikke kendte Pedro i forvejen, eller der var et motiv for hans knivoverfald.