Patrick Nielsen vandt på den grimme måde
Patrick Nielsen vandt også sin 16. kamp som professionel. Spanieren Yebes var dog en hård nød at knække.

Patrick Nielsen forsvarede lørdag sin WBA Intercontinental-titel i mellemvægt, men det skete ikke lige så overbevisende, som den 21-årige bokser plejer at vinde.

Han besejrede den 32-årige spanier Jose Yebes ved Nordic Fight Night-stævnet i Frederikshavn. Nielsen vandt med dommerstemmerne 3-0 efter 12 omganges uskøn boksning.

For det var bestemt ikke nogen køn kamp. Efter en overbevisende start af Patrick Nielsen udartede det sig til et rodet slagsmål, hvor boksere ofte ofte hang i armene på hinanden i stedet for at bokse.

Og stille og roligt fik spanieren danskeren til at miste fokus og glemme paraderne. Samtidig måtte Nielsen indkassere et par advarsler fra kamplederen for uren boksning.

Fra og med ottende omgang kom der lidt bedre styr på begivenhederne, selv om Yebes på ingen måde gav op. Nielsen sendte dog langt flere træffere ind og lignede den rigtige vinder.

Det var hans 16. sejr af 16 mulige. Han har vundet de otte på knockout. Og så var det i øvrigt første gang, at Patrick Nielsen boksede mere end 10 omgange.

I en af aftenens øvrige kampe fik OL-bokseren Dennis Ceylan sin professionelle debut, og den blev ikke særlig lang.

For danskeren sendte allerede ét minut inde i kampen sin hviderussiske modstander til tælling, og efter yderligere en serie træffere stoppede kamplederen dysten efter første omgang.

/ritzau/