Obama er stor fan af kritisk Eastwood
Den amerikanske præsident tager det ikke for tungt, at skuespilleren Clint Eastwood kritiserer ham.

Barack Obama har kun positivt at sige om skuespilleren Clint Eastwood, som ved sidste uges republikanske konvent kritiserede den amerikanske præsident.

- Han er en fantastisk skuespiller og en endnu bedre instruktør, siger Barack Obama til USA Today.

- Jeg synes, at de seneste film han har lavet, har været fantastiske, lyder det fra den amerikanske præsident.

82-årige Eastwood fik tusindvis af delegerede, politikere og observatører på mærkerne, da han gik på konventets scene for at reklamere for den republikanske præsidentkandidat, Mitt Romney.

Det gjorde Eastwood blandt andet ved at føre en surrealistisk samtale med en imaginær Barack Obama, som var repræsenteret af en tom stol.

Eastwood langede flere gange ud efter Obama, der logisk nok ikke kunne forsvare sig for ikke at have fået gang i den skrantende økonomi.

- Jeg mener, at det vist er ved at være på tide, at en anden kommer til for at løse problemet. Jeg mener, at tiden er inde til en forretningsmand, sagde Eastwood med reference til Mitt Romney, der er blevet styrtende rig som kapitalinvestor.

- Når der er nogen, der ikke passer deres arbejde, så er I nødt til at skille jer af med dem, sagde Eastwood med klar adresse til Obama og førte sin pegefinger vandret hen over struben.

Obama siger til US Today, at han ikke tager det personligt.

- Når du er præsident eller stiller op til at være præsident, så skal du indstille dig på ikke at blive fornærmet så nemt, siger præsidenten.

/ritzau/