Nordsjælland vil give gas på ny hjemmebane
Mod FC København skal mestrene vænne sig til den nye Champions League-hjemmebane i Parken.

FC København er på hjemmebane, når dansk fodbolds nye topbrag mellem hovedstadsklubben og mestrene FC Nordsjælland spilles lørdag aften.

Men for nordsjællænderne bliver det også et møde med klubbens kommende hjemmearena i efterårets tre Champions League-hjemmekampe, og træner Kasper Hjulmand beretter om en trup i strålende humør.

- Rigtigt mange spillere er helt på toppen lige nu, og flere af de spillere, der havde lidt efterslæb på grund af skader er også kommet godt med. Det lyser ud af øjnene på spillerne, at de glæder sig.

- Det er en topmotiveret trup, der er klar til at give den gas. Der er super kamp om pladserne, og det er godt at have den situation, siger Kasper Hjulmand til FC Nordsjællands hjemmeside.

Med kampen lørdag aften tager mestrene hul på et stramt program, der byder på flere store udfordringer og i alt syv kampe på 22 dage.

- FCK er jo det største danske hold, og de har vist klassen i de første runder og fået flere sene sejre, som vidner om et rigtigt tophold. Det er to hold på toppen, og vi skal ind og mærke vores nye hjemmebane, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland har vundet de seneste to superligamøder med FCK, men denne sæsons FCK-hold er et andet, mener offensivspilleren Kasper Lorentzen.

- De har fået en træner, som har hentet mange point ind, og de har fået nogle forstærkninger. Det virker som et hold i god balance, lyder det fra Kasper Lorentzen

/ritzau/