Vi ser ham tale om kvalitetsvarer og lækker mad på tv-skærmen - men i Jamie Olivers egen slagterforretning er forholdene knap så appetitlige.
Den kendte koks luksuriøse slagter Barbecoa lukkede ned i 24 timer, som følge af at en fødevareinspektør havde givet stedet bundkarakter for hygiejnen, skriver Daily Mail.
Bliv ven med os på Avisen.dk på Facebook - klik her og vær med nu
Blandt de opsigtsvækkende fund var muselort og råddent kød. Desuden var knivene beskidte, og der manglede sikkerhedsforanstaltninger for de ansatte.
Slagteriet blev åbnet i 2010, og ligger i London lige under en af Jamie Olivers restauranter, som den leverer kød til. Både slagter og spisested markedsfører sig som et af de bedste og mest kvalitetsbevidste.
En talsmand for Jamie Oliver siger, at kødet ikke var skadeligt at indtage, og at det er helt normalt, at der opstår mug på kød som en del af den naturlige modningsproces.
Kilde: Daily Mail.