Mourinho om trist Ronaldo: Fint med mig
Så længe Cristiano Ronaldo leverer fodbold i topklasse, må han gerne være trist, mener José Mourinho.

Real Madrids træner José Mourinho har ikke tænkt sig at agere sjælesørger for Cristiano Ronaldo, selv om superstjernen for to uger siden erklærede sig trist til mode.

Så længe Ronaldo leverer fodboldspil i verdensklasse, mener José Mourinho ikke, at der er nogen grund til, at han skulle blande sig.

- Hvis han er trist, og han spiller, som han spiller, så er det fint med mig, han kan fortsætte på den måde, siger José Mourinho på en pressekonference fredag ifølge Reuters.

- Jeg er fodboldtræner, og mit ansvar er resultaterne, og hvis de ikke er i orden, dræber I mig. Det er det, jeg må fokusere på, lyder det fra Real Madrid-træneren.

Cristiano Ronaldo vakte opmærksomhed ved at erklære sig trist og uden lyst til at fejre sine scoringer i 3-0-sejren over Granada for knap to uger siden. Han har dog ikke villet dele med omverdenen, hvad det dårlige humør skyldes.

Det er heller ikke klart, om situationen har forandret sig, efter at superskytten siden har været med til at vinde to VM-kvalifikationskampe med det portugisiske landshold.

Alt, José Mourinho vil sige om det, er, at arbejdsindsatsen som vanligt ikke fejler det fjerneste.

- Cristiano arbejder på topniveau, og han spiller på topniveau, slår José Mourinho fast.

/ritzau/